Tuesday, 31 August 2010

Merdeka Vs Shopping

30 August 2010, 12 am

hoho,first of all,i would like to wish HAPPY MERDEKA DAY !
mlm countdown tu,my family n i ade kat ipoh.igt nak countdown,but smbutan nye x seberape.x de bunge api,haish,tah ape ape.then,gi gerbng malam.bru ade bnge api.terkejut aku ! tetibe je ade bnge api.huhu

31 August 2010

today,nak shopping ! ibu n aku je yg gi shopping.kalo bwk adek bradek aku,mule lah buat perangai.dlm kol 10 pgi,dah tibe di Ipoh Parade.di sini,haha,skema sebentar. beli bju kat VOIR.chantek ! haha,prasan.then,jln jln smpai x lrt dah,dlm kol 1 ptg kot,gi Jusco.igt kalo smpat nak jumpe eika yg brade di jusco,but x smpat,coz dye dah gi ke parkson plak. =.=
smpai di jusco,gi jln jln kat dlm jusco,peh tu gi Padini,jmpe Reen Amir di sana.kahkah. peh tu beli jam baru kat Time House.colour pink XD .teman ibu beli bju kat FYI,tgk kasut kat NOSE,VINCCI.but,sume kst x chantek. =.=
then,jmpe Fifi ! gile,mmg x lrt dah waktu tu,dgn dahage nye,lapo nye. huh .
then,dlm kol 5 ptg balek ke rmh ku di ipoh.rest jap,then singgah kat bazaar ramadhan and balek ke rmh kuale.

Huh,today sgt penat ! nak tido awl la hari nie,so,Gud Nyte everybody,sleep tight n sweet dreams .ily ily <3

No comments:

Post a Comment