Tuesday, 14 December 2010

masak dimlm hari ;)

biggest loser ! congrats RAJ . omg ! fish sgt kurus and pretty ;) hohoh . although jam dah pukul 12 , mate aku still x ngantuk lagi , begitu juge ngan abg me and amzar * adek aku yg last yg baru 6 tahun .aihh , amzar amzar  , dah pukul 12 pun x tidur lagi = = ' . lps tuh , kitorang tetibe rse lapo . mula lah menjengah dapur utk melihat ape yg ade . bukak peti ais , tgk ade daging kisar , telur and many more . so , kitorang ambik daging kisar . before that , kitorang search kat google dulu * cari resepi , heheh . lps tu kitorang buat keputusan utk masak , KENTANG PUTAR . hahah :DD . lalu aku mengupas 3 biji kentang , mule mule rebus , than leyekkan ngan blender , then , masak kuah dea . so , SIAP ! mule mule buat , kentang tu masih keras * terpaksa mkn . peh tu abg me kate , ' jom blender lagi sekali lah ' aku ikut je , lps blender , ade le sedap sikit , heheh xD 

No comments:

Post a Comment