Monday, 17 January 2011

amzar

    mse blaja science kat lab tdi , tetiba ayah dtg , terkejut akuu ! then , kwn kwn aku bising lah ,nape nape ? hohoh , pastu aku tanya ayh aku , ' why dad ? ' * labun , aku ckp bhsa melayu lahh . ayh aku ckp nak bwk amzar pegi hospital ipoh . aku takut lah jgk ape yg berlaku kan , then , kwn kwn ku yg tersyg kate ' muka ko pucat lahh ' pastu aku jwb ' cuak lahh ' .
    pastu balik ke class utk ambik bag and menuju ke kereta , nmpak ibu and amzar , mule lah aku tanya kenape ? and bla bla bla .. ibu hantar aku balik umh sbb suh jaga rmh manakala ibu , ayah and amzar pegi hospital ipoh . dlm pukul 4 kott , ibu kata amzar kena tahan wad :( sian jaja . pastu esok nya , dea kene operate , act mule mule dea just sakit gusi je , then jumpe doctor doctor bgi ubat surut bengkak je , dah bape hari x surut surut , bwk gi hospital , rupa rupa nya dea punya gusi mcm dah bernanah ..
    sian adek kakak , korang doakan dea oky ? AMIN 

No comments:

Post a Comment