Friday, 25 February 2011

saya dah pandai ,

jyeahhh ! 
first time edit photo , HAHAH * banggaaa 
yes , i admit , tak lawa kan 
hahh nantak lah janji aku dah tahu camne nak edit photo 
selame nie tertanya tanya juge , mcm mane nak buat kotak kotak nie , heheh
selalunya , edit biase biese je , hehhh ;)

ehh tahu tak , tadi kan ckp kat ibu , nak Ipod as hadiah PMR , tak kire lah ipod nano ke touch ke janji ipod ;) pastu ibu kata ' buat ape beli ipod , dgr lagu je , baik beli laptop '
wahhh , bahagie rse nye dengornye , HAHAH
VAIO PINK COLOUR 

No comments:

Post a Comment