Thursday, 31 March 2011

esokk ! jyeahhh

esokkk jumaat !! hahah tah pape je . tak sabar rsenye balik dri sekolah pukul 12.10 tghari , masuk umh and terus bukak comp . wahhh bahagie nye . dpt online puas puas , tehee x) 
eh jappp , esok ade extra class , huwwaaa xP 
mesti adek beradek aku dah online dulu , takpe depe sume boys kene solat jumaat dulu , jyeahh
and esok juge ade tuitionn xD 
Adlina Umairah Ali tak sabar mahu pegi tuitionn ! heheh ^^
perasaan aku ngan umai same , oleh sebab aku malas nak tulis pjg pjg , so aku copy je lah dari umai * muke comel 

twinkle*

pfftt.. kire stock ? serius.. memenadkan==' naek biyol pale otak ak ngire 2 ngire niey.. aishh.. hempuk karang >< tpi nseb baek lha jgk dpt air free kn.. hlang lha jgk kehausan yg melande.. peeps.. ce kire ad brape blan lagi nk smpe 8 august 2011 ? *haa.. cepat2.. sape taw psl tarikh niey.. hohh.. annivesery kn ? ehh.. bkn lha.. omj !! it almost 4 months.. guys.. nk trial lha dh.. come on come on.. keep it up.. study cepat2.. nti thivya ambk tmpt nombo 1 plak.. haa o.O pen off here.. till then !! hatiku girang mahu ke tusyen brsama NUR INSYIRAH HASHIMI esok esok.. insyiii !! saba lha.. jgn over excited plak.. hee have fun ^^'
SMILE : ) AND GIVE THE RESPONSE

1 comments:


Syirah :) said...
jgn lah bagi aku cuak , tahu lah aku kire sendiri bile nak trial heheh xP

eh sejak bile aku jadi copycat nie ? ==' 
maii ! mintak maap ye aku copy ko nye entry , nak mencapap blog kau kat blog aku :)

2 comments: