Saturday, 24 September 2011

baca saja lahh ;)

Hello and Assalamualaikum XD
haa,lama tak update blog hihi,busy study >< #labunje .raya dah hampir ke penghujung nya,and aku ada sehari lagi utk selesaikan puasa enam aku ni,haha lambat gila aku start puasa 6.pastu,asyik asyik ada open house lah kenduri lah ;) PMR is just around the corner,4 OCTOBER 2011 ! heyy dah dekat sgt sgt dah insyi ! ko sedar tak ? hohh -..- hee,insyaAllah 8 A ya insyi :> btw tite beli phone bru tehee,phone murah je,C3 colour pink <3 fyi,aku mohon SBP.sbp mana ? em dekat je,Sekolah Integrasi Gopeng hoho.doakan aku dapat ! (Y) em okay tatau nak labun apa dah,lagi pun dah 12.00 am ni.bubbye ! XD besides,doakan aku supaya mudah jawab soalan PMR tau :) Lebiuu 

No comments:

Post a Comment