Monday, 24 October 2011

theater musical ^^

Assalamualaikum and Hello ! 
How are you ? Okay ? Alhamdullilah :D tadi ada majlis persaraan pengetua of my sch,yeay ! excited gila nak buat persembahan tu HAHA.tapi serious cuak gila.memandangkan sch aku sume girls tade laki,so tadelah malu sgt kan ;) tapi ramai pak cik mak cik ! toink ! itu bkn pak cik,mak cik lah,itu pengetua-2,pengarah sana,pengarah sini,YDP,PIBG dan sebagainya -.-'
photos tak upload lagi.ha know what,masa nak tunggu giliran kitorang buat persembahan kan,kitorang sempat buat video clip lagi tauuu,aww aww best woo ;9 tapi agk censored haha,gila punya tarian x) the most intereting part is pakai pinaforeee ! pinafore lah sgt kan,bkn diperbuat drpd cotton sebalik nya drpd kertas.can you imagine it,memandangkan aku jenis yg 'hey si gadis yg tak ayu' dlm masa tidak kurang seminit #tipu aku telah membuatkan baju tu TERkoyak.okay nmpak tak perkataan TER tu yg bermaksud TAK SENGAJA ! tahu je lah baju dari kertas,hah meme tade quality lah kan,jenuh stapler,letak sellotape segala bagai utk mengelakkan dari jadi mcm kisah pak kaduk tu *pak kaduk ke pak pandir ==' entah .hee,over all,agk puas hati juga dgn sambutan yg diberikan oleh penonton,kembang cheq,sbb cheq kn wtk utama HAHA.prsn dah kau insyi >< okay,see you again,Bubbye :B

No comments:

Post a Comment