Wednesday, 2 November 2011

Its all about 11

Assalamualaikum and Hello ! 
pagi pagi lagi,aku telah ditag oleh Adlina Umairah di blog nya.so,aku jawab soalan-2 beliau :)
11 Things about Insyi
-bising
-suka bergossip
-suka shopping
-suka melancong ><
-suka baca novel jiwang-2
-suka main instruments but dont know how to play it,juat renung je Hihi 
-suka hang ngan kwn-2,although gi PA je,tapi excited kemain 
-seperti Umai Adlina juga,aku juga obses utk membelanjakan wang sama ada duit aku,mahupun parents utk membeli bag,baju,kasut,shawl segala bagai :D
-suka onlineeeee,walaupun terpaksa berebut ngan siblings
-gila camera
-gila microphone and Gila Kuasa HAHA


11 Soalan Tumaira untuk korang
  1. Benda apa yang paling korang takot ? Kucingggg hee,shuuu :P
  2. Perkara paling bodoh yang korang pernah buat selama korang hidup ? Terlupa script ketika sedang bercerita di atas pentas -.-'
  3. Makanan yang korang paling anti ? Ulams,and mknn kg such as kari nanas,msk lemak
  4. Siapakah yang paling korang care about sangat ? Ibu,family and friends :)
  5. Kalau terserempak dgn ex korang.. apa yang akan dilakukan ? Tumbuk dea ! Haha.err senyum je KOT ?
  6. Korang selalu mandi pukul berapa ? dlm kul 11 am Teheee
  7. Ikhlas tak sayang seseorang 2 ? kenapa korang ikhlas nak sayang ? siapakan seseorang tu ? kalu family,aku sgt ikhlas menyayangi mereka sbb diorang lah permata hati aku Haha #ayatmenyampah =='
  8. Cita-cita korang mase kecik-2 dulu ? Doctor,and know lgsg tak minat nak jadi doctor.
  9. Apa yang korang akan buat kalau ad masalah ? tulis dlm diary smbil menangisi kejadian tersebut and psg lagu kuat-2 sama ada guna earphone or dgr begitu saja :)
  10. Perkara paling memalukan pernah korang kena ? Entah,bykk lahh,takmao cite Hee
  11. Describe tumaira in two words :) gedik and comel ;D
I tag :

So,my questions are : #readcarefully kay 
1.nama penuh and birthday ?
2.tiga org korang paling syg ketat ketat ?
3.ketika berumur 25 tahun,apa yg korang sudah lakukan ? married or still study ? ><
4.cite paling best korang penah tgk ?
5.favourite cartoon ?
6.favourite blogger ?
7.jenama baju kesukaan ?
8.korang sekarang guna hp apa ?
9.single or couple ?
10.KFC or McDonald ?
11.korang penah pegi overseas ? kalu penah,ke mana ?

Okay,Done ! hope korang yg ditag ni jawab lah soalan yg dikemukan ya 
first,say 11 things about yourself
second,answer 11 questions from me
lastly,tag 11 other bloggers 


No comments:

Post a Comment