Wednesday, 24 November 2010

hadiahh !

yeayy ! ibu sudah selamat sampai ke rmh , smpai je rmh , terus serbu mum's bag , * smbil tggu ibu keluarkan brg  , KAK NGAH ! nak utk kak ngah , wht a lovely cloth , chantik lah ibu . thanks a lot , dan ibu teruskan cari brg utk diberikan kpd ayh , amzar and abg me . lps tuh , ibu kate , nah kak ngah , * aku mengambil dgn penuh tertanya tanya  , apakah ia ? hehe . wahh , bagg ! chantik chantikk ! ibu kate ori tu bkn tipu punye , harga dea 1600 baht , kat sini dlm sratus lebih lah :) ibu kate , chekgu yusoff ( aimi's father ) pun beli bag emi kat situ ;)
oky lah , x tahu nak ckp ape dah nie , dada ! ehh lupe , IBU ! tysm 

No comments:

Post a Comment