Monday, 6 December 2010

mari jalan jalan !

hye , act mls nak post blog , tpi kuatkan semangat jgk lah ;) 


sabtu
oky ,my cousin kahwin kat tanjung bungah , penang , kitorang tidur dekat naza hotel , mandi pantai , mandi kolam , best best ! <3 heheh , mlm tuh jejalan kat gurney plaza , mkn rojak kat pdg kota  * betul ke name tmpat tu nie ? = = ' , jalan jalan kat pasar malam sepanjang batu feringgi , yeayy ! dpt baju and bangle , heheh :) 


ahad 
bgn pagi , tgk ibu and ayh x de , hurm , diorang gi beli brg mkn and jln jln kat pekan rupenye , begitu juge ngan ena's family . dlm kol 12 tghhari , ayh lop sefamily and wan cik sefamily dtg ! gelabah aku bru nak pakai bju , hahah , then , sesame gerak pegi kumpul kat msjid terapung , solat zohor dulu , make up * gedik . lps tuh pegi rmh pengantin perempuan , mkn kenduri ! then , pegi umh wan cik kat butterworth , berehat sebentar , mandi and tgk vid nikah and kahwin tadi  . enjoyy ;) then , gerak ke JITRA ! pergi ke thailand , mkn mkn and beli sedikit brg kat sane , teruje tgk gajah kat jln raye , hahah


isnin
kemas bag , pegi jln jln kat pekan jitra , then , pegi alor star , pekan rabu !  hoh , then , pegi sg petani , mkn kat RFC * ank murid ibu aku bgtau kedai nie , RFC nie mcm KFC , sedapp ! then , jln jln kat sg petani . igt nak tidur sini , tpi memandangkan bju dah x de and bju busuk dah byk , matikan je lah niat tuh :( , heh . ibu kate next time , heheh . oky , peh tu balik ke kuala :)

No comments:

Post a Comment