Tuesday, 7 December 2010

balikin body gue dong !

haa , spe tgk cite nie ? best an , hahah . chomel lah anggi <3 . sukesuke ! spe nme sebenar dea ? anda tahu x . heheh :DDD

11 comments:

  1. Babe, i suka ceria tu juga :] Tahu tak apa tajuk lagu dia?

    ReplyDelete
  2. deyla , i rse tajuk lagi tuh kelmarin , but i search kat youtube x de pun .

    ReplyDelete
  3. siapa ada tajuk lagu bgi cerita ni ? sya terlampau minat kat lagu nie...sapa ada movie dia please bgi link....!

    ReplyDelete
  4. tajuk lagu dia 'kemarin' kan? tapi saya cari kat youtibe x jumpaaaa... lagu dia best giler lorhh :D

    ReplyDelete
  5. yeahh,tajuk dea kemarin,sya pun cari kat youtube tapi mmg tade pun ;)

    ReplyDelete