Wednesday, 29 December 2010

malaysia boleh !

8 pm , yeah menyaksikan perlawanan bola sepak piala AFF di stadium Bung Karno Jakarta . eh bkn aku berada di stadium tu tpi tgk dekat tv je lahh . hehh , dri minit ke minit menunggu goal , but satu pun x goal . menyampah aku tgk org indon nie . at first , malaysia main agk teruk , geram je aku tgk . huhuhh . indonesia try byk kali utk buat goal , tpi x berjaya sbb dihalang oleh penjaga gol kita , KHAIRUL FAHMI CHE MAT aka APEX . oh congrats apex ! anda sgt hebat ;) keputusan nya :
MALAYSIA : 4
INDONESIA : 2
* pdn muke ko indon , loserrrr ! aku gile benci indon , belagak . dah lah menumpang kat negara org , nak ganyang negara kite pulak . 
oky , stop cite psl bola , eh lupe pulak ,
MALAYSIA , MALAYSIA !
CONGRATS , MALAYSIA BOLEH !
* sory , terlebih semangat pulak .
_________________________________________________________________

oky , cite pasal tv nie , alaaaa , ibu ! npe tutup HBO , star movies ? nak tahu ape ibu jawab
' kmu nak PMR , lps habis exam nanti sambung balik '
okyyyyy lahhhhh 
dah mlm nie ade cite bestttt :(
heheh , x pe lah , ibu bapa mesti nak terbaik for ank diorangkan
susah dahulu , senang kemudian :)

No comments:

Post a Comment