Saturday, 12 February 2011

hi  , act post entry nie pukul 7.47 am . lps subuh tak tidur , heheh * selalu tidur . saje je nak online awal awal sbb  pukul 9 am nnti ade tuition until 12 noon . lps tu InsyaAllah nak siapkan homework yang berlambakk ! atoii , mls betul nak buatt . okay tadi aku baca blog kwn kwn ku yg tersyg , Fatyn Aimy and Fafa Reena . sume ckp psl Eika , so aku pun nak ckp lah . 
' eika eika , aku bkn nak pakse ko tapi aku rse korang sweet lah * memandai je kan . err jap speachless . okay , eika i think ko patut terima Daniel . act , aku tak tahu nak ckp apa , tapi takpe , Eika ! hari isnin nnti kita bergossip ya .
omg ! perhimpunan hari isnin esok mesti lameeee * benci benci . oh esok aku naik atas pentas , so aku harap tudung aku esok tak cacat * AMIN 
oh semalam pegi ipoh , then tetibe ada msg masuk , from eika , 
' ehh kat parkson ada popular ke ? ' * lebih kurang begitulah katanya
so aku pun reply ,
' ada , why ? ko kat ipoh ke ?'
lalu , beliau reply lagi ,
' tak , baru otw , bhahha '
so , aku reply , 
' oh , aku kat parkson nie'
demikianlah kisahnya , tapi kitorang tak jumpe pun , aku pegi maen bowling sbb isnin next week adek aku ade tournament , aicehhh Haziq beli bola bowling baru , siap ngan kasut and bag . heheh , Good Luck boy .

No comments:

Post a Comment