Friday, 11 February 2011

entry ini no tittle

hi guys . kalu ikutkan hati , mls nak update blog , tapi aku rajinkan diri utk menaip juga ;)

today , jumaat . harini tak de bacaan Yassin sbb lantai perhimpunan basah . So , ust kesayangan Leeya Adee iaitu Ustaz Zulkifli bagi tazkirah . lps tuu ada rehealsal hari pelantikan pebimbing pelajar . Antaranya , pgwas sekolah , pegawas pusat sumber , majlis ketua tingkatan and PRS . FYI , saya merupakan seorang ahli PRS  , HAHAH . aku pun tak sangka aku dpt msk PRS , sebab aku koperator . selang bape hari lps tu , cikgu PRS bagi surat pelantikan jadi ahli PRS . Syukur , Alhamdulilah . tpi mood aku pagi tadi , eee memang moody lah , dah lah latihan tadi lame gilaaa dgn perut aku yg sgt sgt sakit , mmg shit betul lah . hoh , from 7.20 until 9.50 reheasal latihan tuhh , ridiculous kan ? =='
* Eika buatlah pilihan yg bijak

4 comments:

  1. yes ! eika make a right decision yaw !

    ReplyDelete
  2. Bhahaha.Name eika tu yg mahal tu, Jyeahhhh. aku pun mcm tak waras ni

    ReplyDelete
  3. aku bkn nak pakse ko , tapi aku rse ko and daniel sesuai lah , daniel pun serious bkn main main .

    ReplyDelete