Saturday, 19 March 2011

hikayat , siti and hero

hey sekalian manusia xD
know what , hari jumaat haritu baru lah family aku pegi jejalan * pegi ipoh je pun
hari sabtu and ahad minggu lps , aku ada camp , hari isnin sampai khamis adek aku ada extra class . pagi tu siap siap pegi ipoh . tgk cite HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA !! gila scary kot , dea tunjuk kene tikam tu dpn mata kot , arghh . aku tengok smbil tgn ttp mata ==' . sampai kuala dah pukul 7 lebih , terus balik rmh ambik bag tuition , then terus pegi tuition . mlm tu saudara ramai gak dtg umh , ena's family and ayh lop's family .
harini hari sabtu
balik dari tuition pegi tasik raban mkn ikan bakar :DDD , lps tu pegi singgah Syamille Agro Farm , alaa yg masuk Majalah 3 dulu tuu .. heheh . best gak tempat tu , saujana mata memandang .
tadi tgk SITI , hahah cikgu shidaa ! selama nie penah gak tgk vid dea kat youtube . bengong gilaa ==' . skrang tgh tgk Hero Kampung kat TV3 , kelakar betul emilda rosmila , the way she laugh .

No comments:

Post a Comment