Thursday, 24 March 2011

jom shopping

assalamualaikum ^^
sekolah tadi kan , tak belajar sgt . lgipun agk boring ehh no no best , gossiping kat blkang class . tapi wany , eika and umai tade . eika and wany pegi tlg cikgu buat apetah sempena merentas desa esok , while umai tak dtg school for 2 dayss . demam katanya , heheh . tadikan , jari myra luka sbb terkena mechanical pencil raf , hahh kesian darling saya xD hahh , mengikut perancangan ptg ini kami mahu hang . pegi mana ? kuala kangsar mana ada shopping mall . the store ? tak kuasa nak pegi situu . act aku nak pegi Arena Square je , HAHAH . lagi kesian ==' dgr cite , kat situ byk jual shawl , syria yg murah murah . apelagi , harini kami nak serbu Arena Square , heheh . then , terus pegi tuitionn ^^
* yeay yeay harini fifi nak belanje , wink wink 

No comments:

Post a Comment