Wednesday, 23 March 2011

merentas bandar xD

hi korang , rindu lah . act aku bukak nie secara haram , parents aku keluar , lalu aku mengambil kesempatan membuka comp dan seterusnya membuka blog aku yg dirindui ini xD . hahh , nak cite psl merentas desa , hadoyyy penat kot * act gang kitorang jalan cat walk je tak main lah lari dgn penuh semangat utk mendpt tempat top 30 , buat penat je . aku and umai sempat beli kuih lagi kat mak cik jual kuih tepi jalan , HAHAH . sedap kot karipap dea ^^' . oh yaa ,  kpd sesiapa yg memperoleh result SPM harini , tahniah diucapkan :]
 fatin aimi , asal ko nak touching sgt ? chill lahh , mcm tak tahu perangai kita sume . yelah laen kali kitorang bersikap formal ngan ko , mahu ? heheh xDD 

No comments:

Post a Comment