Wednesday, 20 April 2011

happy nyaa !

hi korangg ! how are you ? i hope korang sume sehat :]
okay,harini hari Rabu or dlm englishnya , Wednesday.serious today sungguh memenatkan.dtg sekolah,dgn mood yang happy ,pastu dgn rajinnya aku menyapu seluruh lantai kelas * sesuatu yang amat jrg aku lakukan , hee . lalu , kwn-2 aku yg prihatin tanya ,
'eh,insyi ke nie ? rajin gilee ! '
hampeh punya kawannnn xP , hehe . then,tak lama lps tu kwn-2 laen pulak dtg , lalu kami bergossip sebentar sementara menunggu pengumuman utk beratur di tpk perhimpunan.setiba nya di tpk perhimpunan,terdpt byk pengumuman yg dibacekan oleh pengawas yg bertugas while kami sedang bersembang xD ade satu pengumuman nie berkaitan dgn kami,iaitu 


'kpd ahli prs yg mengikuti lawatan ke Cameron Highland sila tunggu di tapak perhimpunan selepas perhimpunan ini selesai'
pastu kami pun tunggulah kat tpk perhimpunan.wahhh ! agk excited nak pegi cameron highland.yg bestnya sbb ade jungle treking,aku paling suke ade activity yg adventurerous plus lasak ^^
mase koku tadi , umai ambik buku nota aku ! xP umai jahat ! heheh.lalu , beliau wrote kat my note book ,
apa lha nhe ? che nin ooo che nin,PAK JABIT 0: menemui che nin tercinta,maap lha klow Pak Jabit bt che nin terasa hati aww.che nin klow che nin terase dgn pak jabit bgtaw lha aww hehe ==' che nin,'Husin' syggg che nin sgt-2..Pak Jabit syg che nin jgk tapi x byk mcm husin 2. 

your truly,

'bapak'
Pak Jabit


haahhh , umai ape lah anda mengarut di note book saye nie ^^' , haa one more thing,adee anda sungguh kejam harini ! == mse permainan iaitu bola jaring,kami dikehendaki mencipta satu lagu or lyrics utk pasukan bola jaring .okay,nak dgr lyrics kami , 
bo o la o bo o la jaring 2x

bersama mengejar bola,

berhibur,bersuka ria
mengejar gelaran juara,
mengharum nama sekolah
bo o la bo o la jaring !
composernya ialah Nur Adillia dan turut dibantu oleh rkn-2 yg laen spt umai,ema,aimi and aku ^^

4 comments:

  1. skemm nye ayat ... teheeee ~ tpi BEST .. wooot wooot xD

    ReplyDelete
  2. bkn ape myra,skema nie dah sebati dlm diri aku , heee

    ReplyDelete
  3. hahaaaa ~ bgus la tuh .. sepadan la tuhh .. bole la gnti kan HANI lpas ni .. xD

    ReplyDelete