Tuesday, 10 May 2011

this week exam okayy

heyy peoples x)
okay,this week busy sgt,ngan exam.OMG (!) i dont know why but mcm tak bersedia langsung utk exam mid year nie.maybe busy ngan latihan sukan and homework bla bla bla .Ya Allah takutnya,dah lah this year PMR.syirahh ! sedar sikit diri tuuu -,- korang doa jelah kejayaan aku ye . aku rase,sume papers yg aku buat,tak yakin langsung nak dpt A . waaaa,serious takot T____T .
mcm mane nak dpt straight As nie.hadoyyy . okay bye nak sambung study,study and studyyy ^^
haaa,one more thing,math dah lah tak belajar habis lagi,cakupan topik kate sampai chapter 9,tapi baru belajar sampai chapter 7,tawakal je lah ye =='



esok Rabu,tade exam sbb ade Raptai MSSM apetah ^^'

No comments:

Post a Comment