Tuesday, 7 June 2011

bergayaa sakan bhg 1 , Hee

heyyy,yes i know,long time no see ya ! IMY my little blog,miss you so damn much <3 sorry sbb lame tak jenguk anda ye blog ^^
hee,holidays was start about one week ago.so,hows your holidayss ? best ? mestilah best kan ;) ni nak cite about trip to Kelantan And Terengganu.ia merupakan lawatan sambil belajar yg dianjurkan oleh Kelab Koperasi SMK Raja Perempuan Kelsom.kami berada di terengganu pada 31 and 1 June manakala di Kelantan pada 1 and 2 June.nak lihat photos kami beraksi bak model ? Bhahahh

kat masjid kristal,terengganu

nak pegi ke ekspo apetah kat terengganu tuu XD

me with Nanaaa (!)
aku tahu aku tak seHOT korang sumee ><'

kat Pantai Cahaya Bulan

beli jersey kat Al-Ikhsann
* haa,nope lahh,kat Rantau Panjang je,bhahah

ops,dah oukul 12.35 am,akan disambung bile aku free,hee. bye-2 (!) 

No comments:

Post a Comment