Wednesday, 8 June 2011

bergayaa sakan bhg 2 , Hee

okayy,sambung yg haritu punya episode,hee.tak bace lagi ? tekan ni , haa,dah bace tu,jom kite sambung bace ni plak ;)


yg post sblm ni,aku cite secara umum right ? nahhh sekarang aku ade mood nak cite pjg-2 D)
31 May 2011
tepat jam 6.30 am,kami meninggalkan perkarangan skolah utk menuju ke Terengganu.aku dlm bus ddk ngan Naimah.spjg perjlnn,aku tidur je,sbb takut pening dgn jln yg bengkang-bengkok tuu.dlm pkl 8.30 am,berhenti kat Perhentian Perah,Gerik * Perah ke name dea,em not too sure . mkn nasi lemak kat situ,kongsi ngan wanyy,Hee.pastu teruskan perjlnan straight ke terengganu.dlm kul 12 ,berenti mkn kat besut ke setiu,entahh ><' then,dlm kul 2.30 pm sampai lah ke terengganu.singgah mkn kat tepi laut.mkn udg goreng ngan sotong gorengg,yummmyyy xD pastu,gi masjid kristal,byk snap pic je kat situ
pastu,kitorang gi solat kat masjid kristal,lawa bhai.tenang je solat dlm tuu <3
lps solat,gerak gi homestayy.mse kat homestayy,kitorang buat tutorial shawl ala hana tajima,woot woot D: mlm tu,gi ekspo kat terengganu,pehhh diorang shopping kemain.beli bag lah,shoess and paling byk beli plus berebut plus excited lebih sampai org kedai tu pun ckp 'eh dik,relax lah'is PASHMINA ! Heee aku tak beli pun sbb nanti same ngan kwn-2 hahah,dah tak special ;)
mlm tu sblm tidur,gossip duluu . kitorang tido dlm kul 12 lebih kot.letihh sgt P)

1 June 2011
pkl 8 am,gerak dri homestayy.gi masjid terapung and psr payang.jln-2 kat terengganu then dlm kul 4 kot gerak pulak gi kelantan 
haaa,dlm kol 7 pm,bru sampai kelantan.check in,letak bag-2 and tukar baju,keluar balik utk mkn.jln-2 kat wakaf che yeh and mkn MacDonalds on that night :D

2 June 2011
pkl 8 check out,terus gi breakfast kat area psr siti khadijah,then gi muzium istana apetahh.tepat kol 10 am,gi psr siti khadijahh,heee
shoping-shopping-shopping and SHOPPINGGG ! 
shop till you drop 
* betul kahh o.0
haa,sebelum balik,pegi RANTAU panjang dulu,beli jerseyyyy,HEEE 

em dlm kol 4 or 5 pm kot bertolak balik ke Kuala Kangsarr ! and lebih kurang pkl 10 lebih kot kitorang sampai kat sekolahh .
THE END (!) 

No comments:

Post a Comment