Saturday, 12 November 2011

Guitar ♥

Assalamualaikum and Hello ! 
last Friday,aku,Eika,Fafa and Fify went to Fify's house sbb nak bljar main guitar :) Yeah,best gila.but seriously sakit gila my fingers ;P

masa mula mula sampai,santai dulu 


tgk Fify main dulu,aku zero knowledge about guitar ni kay #taktauapaapa -.-'


okay try main :D


Fy ajar,best ohh


serious tak my face ? Hihi ><


berehat sebentar utk snap photos (Y)

dalam kul 5.30 pm aku balik,sbb nak gi Ipoh.diorang teruskan lagi blajar and captured photos,heh Jeolouss kayy ;P Tehee


Okay,time ni aku dah balik :')
That's all.InsyaAllah,nak try lagi main smpai jadi pandai,pastu jadi mcm Najwa Latif,Hihi.eh tak boleh,suara aku tak sedap #serious ;D
Okay then,Bye !

No comments:

Post a Comment