Tuesday, 15 November 2011

RollerBlade :D

siku mula menunjukkan tanda kehitaman dan kemerahan 
yg merupakan salah satu symptom 'LEBAM' 
manakala bhagian blkg bdn pula makin sensitive,pantang dibengkokkan sedikit,sudah seperti nak patah -.- serious sakit bhai.
ini adalah akibat main RollerBlade tanpa batasan dan tanpa memikirkan akibat nya.
Hadoi mlg sungguh rasanya,tapi sgt sgt lah best nya main benda ini.
tambahan pula,main ngan kwn,meme superb lah kan.
so girls,bila nak main lagi ? Im waiting ! ;)
yeah,lawatan ke Taiping.usually,kalu lwtn ke Taiping mesti pegi Zoo Taiping kan,tapi lwtn kami berbeza sama sekali sbb lgsg tak jejakkan kaki ke Zoo Taiping.
Tapi,kami pegi Tesco and Taiping Sentral Haha :D 
have such a wonderful day todayy :3 best gilaaa Tehee
nnty aku mskkan photos ya ! my friends tak upload lagi kat FB 
Adios ! 


okay guys,setelah lima hari berlalu,my friends pun dah habis upload,so I sambung kay : nahh,lihat 



masa di school,tunggu bus dtg jemput Hee,lihat banner.Perak Sentiasa Di Puncak Kecemerlangann ;D org perak,sila bangga


di dlm bus,aku duk ngan Omerah,act Umairah ><


kay,breakfast di Matang.kotoq lah kedai tuu -.- tak mkn pun,mkn Cloud 9 je


di Muzium/Rumah Ngah Ibrahim


lawa kan kan ? Haha 


bunga tu comot lah,silap pilih bunga ni -.-'


di Muzium Ngah Ibrahim lagi



di Muzium Taiping



kat Tesco,Big Apple.Muka Umai sgt lah teruja nya kerana dea mmg kempunan nak mkn Big Apple.and finally,hajatnya terlaksana juga Tehee

photos ihsan dari : Eika,Thanks Drling  

No comments:

Post a Comment