Wednesday, 28 December 2011

What I Did :)

hey guys,okayy tahu lama tak update entry kannnnn ? :I hee sho shorry lahh,im quite busy hee kita tipu actly kita malas. so korang cuti gi manaaaa ? cuti cuti malaysia or pegi overseas ? Untunglah spe yg pegi overseas tu kann :D okay aku cuti kali ni,first time dlm hidup ku ini,tak gi mana mana -,- so bored right ? aku memandang kan aku lama tak update,aku cite secara ringkas je lah ya :)
antara perkara menarik #actly not too instresting lah* happened cuti tahun ni ialahhhh :


1.pegi berkelah kat Chepor haha,mandi sungai,sejukk wohh.bgi yg tatau chepor tu kat ne,gi google map ;)


2.satayyyy ! my big family buat satay sendiri kay,bakar and mkn ramai ramai kat my mak sedare's house,ohsem night 


3.went to Penang,pegi pesta,ramai nya org -.- and tgk konsert Black haha,first time tgk konsert,and the most important is the konsert is freeeeee XD tehee


4.PMR's Result ! yeahhhh,Alhamdullilah,Thanks Allah  


okay,thats all.and this evening,im going to Johor,my cousin's wedding ><

No comments:

Post a Comment