Friday, 6 January 2012

im a big girl

hi awak sekalian :D 
     how are you ? sihat ? Alhamdullilah.btw how school ? mesti best kan kan ? hehe.okay,this year aku dah masuk form 4,yes im a big girl now =D yeayyyy ! and alhamdullilah aku dpt msk class 4 Science 1,my dream since aku form 3 hee.

     so i start to learn new subject which is very difficult,err actly tatau susah ke tak,sbb tak start belajar lagi -,- but im pretty sure that the subject agak sukar.aku ambik 9 subject setakat ni,iaitu 6 subject teras and 3 subject elektif iaitu physics,chemistry and biology,yihaaaa tak sabaq nak blajaq haha ! aku igt nak tmbah satu lagi subject,geografi.but tak sure lah lagi,sbb parents suh ambik.tapi kan most of my friends tak ambik :{ itewwww nak study ngan spe nntiwww ? heh,keluar ayat rempit dah -.- 


     baiklah nampaknya sampai di sini sajalah penulisan saya kali ini.semoga bersua lagi hehe :) 
Assalamualaikum ya teman teman #matakeatastgndidada :p

No comments:

Post a Comment